HCB Karviná
Zápasy
ne 19.11.2017 |

Zápas Karviná - Liberec

Zápasové menu
V neděli 19. 11. 2017 sehrálo naše družstvo mladšího dorostu, velice důležité utkání s družstvem Liberce. Bodově bylo družstvo Liberce pouhé 3 body za námi a v případě porážky, bychom se nebezpečně přiblížili k sestupovému pásmu. Důležitost tohoto utkání možná svazovala nohy a ruce našim hráčům, kteří působili ospalým dojmem a ustrašeným herním projevem. V obranné činnosti jsme byli nedůrazní, bez tvrdé agresivity a hráči Liberce si tak vybudovali 2 - 3 brankový náskok. Rovněž v postupném útoku byl náš herní projev špatný. Pomalá a ještě k tomu nepřesná rozehrávka. Pouze mladý Rumian našel v sobě odvahu a střelecky držel naše družstvo. Od 15 minuty jsme se začali probouzet a dokázali jsme lehce přehrát obranný systém 1 : 5, který jsme znali a věděli, že jej bude Liberec hrát. Dokázali jsme do konce poločasu otočit skóre a do šaten jsme šli s jednobrankovým vedením 14 : 13.

I když jsme si celou řadu chyb v šatně vyříkali, obraz naší hry se nezměnil. Hosté se opět ujali vedení o 2 branky. Liberec přešel na obranný systém 0 : 6 a z prostoru spojky se dokázal prosadit pouze Rumian, který vstřelil 13 branek! Postupně se k němu přidali další hráči a od 18 minuty jsme začali hrát agresivně a s chutí. Hlavně obrana v čele s brankářem Pružinským, byli základem toho, že jsme soupeři odskočili na rozdíl 4 branek a toto vedení jsme i přes veškerou snahu soupeře udrželi do vítězného konce. Obrovská škoda, že hráči nedokázali vytvořit dostatečný náskok již v prvním poločase, aby se do hry mohli zapojit všichni hráči a my na lavičce nemuseli prožívat takové nervy.

Vydřené, ale zasloužené vítězství, které nám dává trochu klidu před posledním utkáním v Praze s Duklou. Věřím, že se dokážeme připravit a hlavně prodat to co mají hráči natrénováno!! Bylo by moc dobře odjíždět z Prahy s body.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici